JäNMKY ja Validia Ammattiopisto Järvenpää aloittavat yhteistyössä UNIFIED-koripallon tiistaina 5.9.2017

23.8.2017

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme urheilijaa ja kaksi partneria. Partnerit eivät saa olla dominoivassa roolissa kenttätapahtumissa.

Unified-koripallo on löytänyt uusia harrastajapaikkakuntia hyvällä vauhdilla ja Järvenpään tiistaiseen ryhmään ovat tervetulleita myös lähialueiden urheilijat. Lisäksi on toiminnan startattua tarkoitus pelata harjoitusotteluita ja tehdä muuta yhteistyötä lähialueiden muiden joukkueiden kanssa. Jos vain intoa joukkueella riittää, niin tulevaisuudessa tulemme osallistumaan liiton valtakunnallisiin sarjoihin.

Harjoittelu tapahtuu Kuntolassa, Validian tiloissa Järvenpäässä: Yhteiskouluntie 2, 04400 Järvenpää osoitteessa ja harjoitukset ovat tiistaisin kello 18 – 19.00. Pelit ja harjoitukset pelataan sekasarjana ja kaikki yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita!

Ryhmään voi ilmoittautua päävalmentaja Liisa Kylämälle liisa.kylama@gmail.com 050-322 8459. Lisätietoja myös Validian liikunnanopettajalta Kirsti Haanperältä kirsti.haanpera@eduvalidia.fi 044-554 1245

Partner ja/tai liivipelaajaksi?

Etsimme myös lisää Partnerpelaajia, joiden tehtävä on pelata mukana peleissä parhaimpanasa mukaan, kuitenkaan dominoimatta peliä. JäNMKY hoitaa koulutuksen Unified-koriksen erityssäännöistä ja ajatuksesta tähän iloiseen ja palkitsevaan tapaan harrastaa koripalloa! Tule mukaan - Lisätietoja Liisalta.

Unified-Koripallo on maksuton urheilijoille ja partnerpelaajille (pl mahdollinen kilpailulisenssi). Validia Ammattiopisto tarjoaa varusteet ja salin. JäNMKY valmennuksen ja ohjauksen.

 

Muuta tärkeää

Validian vakuutus kattaa opiskelijoiden harjoittelun, muualta tulevat urheilijat huolehtivat omasta vakuutuksesta.

 

Päävalmentaja JäNMKY, Liisa Kylämä 050 322 84 59                                    

LiaM, Validia Ammattiopisto, Kirsti Haanperä 044 554 12 45     

Puheenjohtaja JäNMKY, Riku Vuori 040 186 29 48